Absolute

 

Τα absolute γυμναστήριά μας αποτελούν μεγάλους σε έκταση χώρους, από 600 τ.μ. έως 2,000 τ.μ. παρέχοντας το σύνολο των πακέτων των υπηρεσιών alterlife, τόσο των κλασικών παροχών (strength machines, cardio, group training), όσο και των παροχών Group Personal σε τμήματα είτε των 4 – 6 ατόμων, είτε των 10 ατόμων, απευθυνόμενα στο σύνολο της αγοράς.

 
 

Δραπετσώνα

 

Alterlife Absolute Δραπετσώνα!!! Σε μια από τις πιο αναπτυσσόμενες περιοχές του Πειραιά, στην Δραπετσώνα, έχουμε δημιουργήσει έναν εξαιρετικό χώρο εκγύμνασης κι ευεξίας, το Alterlife Absolute Drapetsona. Οι φιλόξενοι χώροι μας, με τον άρτιο εξοπλισμό και το εξειδικευμένο προσωπικό (γυμναστές, διατροφολόγοι, γραμματεία), σε προσκαλούν και σε προκαλούν να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά πακέτα υπηρεσιών και παροχών που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα. Όλες οι νέες τάσεις του fitness συγκεντρωμένες σε έναν πολυχώρο σε περιμένουν. Η οικογένεια του Αlterlife Absolute Drapetsona θα σε καλωσορίσει και θα σου δείξει τον τρόπο που θ’ αλλάξεις την ποιότητα της ζωής σου για πάντα!!!.

 

Group training

«Για όσους προτιμούν να γυμνάζονται με παρέα… Η απίστευτη ενέργεια του τμήματος και του trainer, η μουσική και ο «ανταγωνισμός» που δημιουργείται, υπερκαλύπτουν την έλλειψη πειθαρχίας και διάθεσης για άσκηση, και κάνουν την ώρα του μαθηματος απολαυστική. Τα πρώτα εντυπωσιακά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν…»

 
BODY BOUNCE

Αναπήδηση και καύση θερμίδων πέρα από κάθε όριο.Η NASA αναφέρει ότι με την προπόνηση σε τραμπολίνο καις 70% περισσότερες θερμίδες από την προπόνηση σε διάδρομο και έχεις 60% λιγότερους κραδασμούς.

ZUMBA
Για πρώτη φορά…ο χορός έγινε μόδα! Ο πιο ευχάριστος και παράλληλα δραστικός τρόπος για να γυμναστείτε και να κάψετε θερμίδες συνδυάζοντας αεροβικές ασκήσεις με Latin ρυθμούς! Η ZUMBA Fitness έχει κατακλύσει τα γυμναστήρια και τις σχολές χορού όλου του κόσμου.

DANCE AEROBIC
Για όσους επιθυμούν την πιο χορευτική έκδοση του Aerobic με step ή χωρίς, μεγάλη ένταση και κλασσικό στυλ. Dance – Dance – Dance!

MILANO
Ένα ταξίδι’’ με ένα πρόγραμμα μείωσης σωματικού λίπους και μυϊκού διαχωρισμού.

TUMBAO
TUMBAO, σημαίνει ρυθμός και κίνηση! Το πρόγραμμα που προέρχεται από την Βενεζουέλα, υπόσχεται έντονη αεροβική άσκηση με Latin ρυθμούς. Πραγματικά θα το απολαύσετε!

POWER BAR
Το όνομα τα λέει όλα. Δύναμη, POWER, ενέργεια, στάση, επιτυχία, πάθος, πρόκληση, δύναμη! Το POWER BAR είναι η εξέλιξη των προγραμμάτων Barbell… είναι η επόμενη γενιά!

BODY CONDITIONING
Ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης για όλο το σώμα χρησιμοποιώντας το ίδιο σας το σώμα αλλά και επιπλέον φορητά όργανα (λάστιχα- βαράκια – mini balls)

PERFECTS ABS AND LEGS

INTERVAL

TABATA

YOGA
Η νέα τάση που όμως έχει τις ρίζες της στο παρελθόν και στη φιλοσοφία της Ανατολής. Εναλλακτικό πρόγραμμα, εναλλακτική άσκηση σε ένα διαφορετικό τελείως μάθημα.

PILATES MAT
Η φημισμένη και πολυσυζητημένη μέθοδος άσκησης για όλους με έμφαση στην περιοχή της λεκάνης. Δοκιμάστε να ενδυναμώσετε το σώμα σας με διαφορετικό τρόπο.

Services

Στην alterlife δεν σας δείχνουμε απλά πως να εκτελείτε τις ασκήσεις… Ακούμε, νιώθουμε, καταλαβαίνουμε με μοναδικό στόχο να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, να σας δώσουμε όραμα, να σας γεμίσουμε με πάθος και ενέργεια για αυτό που στην alterlife είναι η μεγάλη μας αγάπη…. Έτσι σχεδιάσαμε τα δικά μας πρωτοποριακά πρωτόκολλά προπονήσεων… Μπορούμε να σας αλλάξουμε την ζωή!!!

 

Love your Body

Total Make Over

Empower Yourself

Turn me On

Trust the Trainer

Need for Change

Mind the Food

Explore Your Body

ΔΕΣ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

 

Ready For Fitness

 

Ξεκίνα σήμερα με μια ΔΩΡΕΑΝ εβδομάδα

 
Ξεκίνα τώραΠερισσότερα
 
  • Εθνικής Αντιστάσεως 173
  • 2130 296368
  • 08:00 – 23:30 Δευτέρα – Παρασκευή
  • 08:00 – 22:00 Σάββατο
  • 17:00 – 21:00 Κυριακή
  • Club Manager: Τσατσάνης Κωνσταντίνος
Πρόγραμμα ομαδικών