ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ
ΠΑΘΟΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Στην ALTERLIFE δεν σας δείχνουμε απλά πως να εκτελείτε τις ασκήσεις.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας ακούσουμε, να καταλάβουμε τις μοναδικές σας ανάγκες, να αντιληφθούμε τις ιδιαιτερότητες σας.
Να βγάλουμε το ιδανικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει απόλυτα, και στην συνέχεια να σας γεμίσουμε με πάθος και ενέργεια για αυτό που στην ALTERLIFE είναι η μεγάλη μας αγάπη. Για προπόνηση!

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
TRUST THE TRAINER

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ!

Στα γυμναστήρια μας στην ALTERLIFE κάνουμε αυτό ακριβώς που δηλώνει το όνομά μας και αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην αποστολή μας.
Αλλάζουμε την ζωή των συνανθρώπων μας προς το καλύτερο ενσωματώνοντας στην καθημερινότητά τους την σωματική άσκηση και τα ευεργατικά της οφέλη. Ακούγεται σαν λειτούργημα και εμείς στην ALTERLIFE το αντιμετώπιζουμε όντως έτσι.

Αυτό θα το πετύχουμε μόνο αν κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, ανεβάζοντας παράλληλα το fitness στην συνείδηση σας. Αν σας κάνουμε να πιστέψετε ότι εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε να σας αλλάξουμε την ζωή. Με πλήρη συναίσθηση της ευθυνης που έχουμε για το λειτούργημα που ασκούμε και με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε στην ALTERLIFE το Trust The Trainer… Ένα δωρεάν πρόγραμμα που όποιος το δοκιμάσει δεν θα έχει πλέον άλλες επιλογές… Σας Περιμένουμε για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους βάση…

ΕΠΙΤΥΧΙΑ
SUCCESS
STORIES

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε τα καταγεγραμμένα (υπάρχουν πολλά περισσότερα που δεν έχουν εκφραστεί) success stories της ALTERLIFE. Ιστορίες απλών ανθρώπων που μας έδειξαν εμπιστοσύνη, είδαν θεαματικά αποτελέσματα και μας εκμυστηρεύονται τα μυστικά αλλά και τα υπέροχα συναισθήματα της επιτυχίας τους.
Δοκίμασε το TRUST THE TRAINER και γίνε εσύ το επόμενο SUCCESS STORY της ALTERLIFE!

SELECTION
AVAILABILITY

Γιατί να περιορίζεσαι σε συγκεκριμένες ώρες μέσα στην μέρα κάνοντας μόνο Pilates ή μόνο TRX, ή μόνο Functional ή μόνο Cross Training, ή μόνο EMS, όταν μπορείς να τα απολαύσεις όλα αυτά μαζί, σε απεριόριστες προπονήσεις μέσα στον μήνα, σε όλες τις ώρες λειτουργίας του γυμναστήριου μαζί με τον διαιτολόγο σε εκπληκτικές τιμές?

ALWAYS
CONNECTED
WITH ALTERLIFE

Η σχέση σου με το αγαπημένο σου γυμναστήριο σε πραγματικό χρόνο στο κινητό σου μέσα από το mobile app της ALTERLIFE. Όλη η πληροφορία σχετικά με την συνδρομή σου, τα ραντεβού σου (δυνατότητα online booking & cancellation), τις παρουσίες σου, προσωποποιημένη επικοινωνία και πολλά άλλα…

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή κάνε κλικ στην επιλογή «ΕΓΓΡΑΦΗ – ΝΕΑ ΜΕΛΗ», και διάλεξε το γυμναστήριο που σε εξυπηρετεί!
Η σύνδεση θα είναι άμεση!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Η αισθητική και η αρχιτεκτονική για εμάς στην ALTERLIFE FITNESS EXCELLENCE έχει βαρύνουσα σημασία.
Επιθυμούμε να σας προσφέρουμε ένα μοναδικό αισθητικά περιβάλλον για να απολαύσετε, εκείνες τις λίγες ώρες την εβδομάδα που κάνετε κάτι αποκλειστικά για το εαυτό σας – που επισκέπτεστε το γυμναστήριο.

Είτε ξεκινάτε, είτε κλείνετε την μέρα σας με μια προπόνηση, πεντακάθαροι λειτουργικοί χώροι υψηλής αισθητικής, από την υποδοχή του γυμναστηρίου μέχρι τα αποδυτήρια, σας περιμένουν για να κάνουν την εμπειρία σας στο αγαπημένο σας ALTERLIFE μοναδική. Τους αξίζετε.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ
ΠΑΝΤΑ ΘΑ
ΜΕΤΡΑΕΙ

Στην διαρκή αναζήτηση του Fitness Excellence η ανατροφοδότησή σου είναι απαραίτητη και πολύτιμη.
Αν έχεις επισκεφτεί κάποιο γυμναστήριο μας, αφιέρωσε λίγα λεπτά για να μας πεις τι σου άρεσε, και πολύ περισσότερο τί δεν σου άρεσε.
Είναι πολύ σημαντικό και θα το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας…

YOUR
OPINION
IS REALLY
IMPORTANT
TO US!

START NOW

ΠΟΛΥ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Εκτός από τον τακτικό δίαυλο επικοινωνίας μαζί σας για την βελτιστοποίηση του συστήματός μας, απευθυνόμαστε σε όλους εσάς με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για την γυμναστική – μέλη μας και μή- κάθε φορά που η περίσταση το απαιτεί. Κάθε φορά που το τοπίο είναι θολό και αβέβαιο – όπως στην κατάσταση της πανδημίας -, η γνώμη σας είναι η λυτρωτική!!!

4 MONTHS
AFTER SHARE
YOUR
THOUGHTS

START NOW

ΠΕΣ ΜΑΣ
ΤΟΥΣ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ
ΜΕ ΤΟ
ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ

START NOW