100.000 ΜΕΛΗ
1000 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ
ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ

Γίνε μέλος της μεγαλύτερης κοινότητας fitness στην Ελλάδα. Εδώ ο πόνος, η αδυναμία, η έλλειψη αυτοπεποίθησης, οι περιορισμοί που σε κρατούν μακριά από τα όνειρά σου δεν υπάρχουν πια. Κοντά μας θα αντιληφθείς τον σημαντικό ρόλο της καλής φυσικής κατάστασης στην ποιότητα ζωής και δεν θα μπορείς να φανταστείς την καθημερινότητά σου χωρίς σωματική άσκηση και γυμναστική.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΑΡΤΗ

ΛΙΜΑΝΙ – WH7

Αποθήκη 7, Εντός Λιμένος, Θεσσαλονίκη
23130 51669[email protected]

Δευτέρα – Παρασκευή
07:00 – 23:30
Σάββατο
08:00 – 21:00
Κυριακή
10:00 – 18:00

Club Manager: Κοκκινοπλίτης Κωνσταντίνος

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ
ABSOLUTE
ΛΙΜΑΝΙ – WH7

BOUTIQUE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

GROUP FITNESS
REINVENTED

Κλασσικά ομαδικά προγράμματα σε συνδυασμό με όλες οι σύγχρονες τάσεις στο group fitness μέσα απο την ματιά και την προοπτική των κορυφαίων instructors στην Ελλάδα. Μοναδικές εμπειρίες απο το group fitness όπως δεν το έχεις ξαναδεί!

PARKING &
CHARGING
STATION

Η ALTERLIFE FITNESS EXCELLENCE εμπειρία στο ALTERLIFE ABSOLUTE Λιμάνι – WH7 ξεκινάει με την προσέλευσή σου. Το parking στο υπαίθριο χώρο στάθμευσης του κτηρίου σε περιμένει για να απολαύσεις την προπόνησή σου χωρίς να προβληματίζεσαι για το αυτοκίνητό σου. Αν είσαι κάτοχος ηλεκτρικού ή υβριδικού αυτοκινήτου σου παρέχουμε την δυνατότητα φόρτισης καθώς σε συνεργασία με την Blink, εγκαταστήσαμε φορτιστές στα γυμναστήριά μας που διαθέτουν θέσεις παρκαρίσματος 24/7. Δείτε εδώ όλα τα γυμναστήρια στα οποία έχουν εγκατασταθεί φορτιστές καθώς και τους όρους χρήσης αυτών.

ALWAYS
CONNECTED
WITH ALTERLIFE

Η σχέση σου με το αγαπημένο σου γυμναστήριο σε πραγματικό χρόνο στο κινητό σου μέσα από το mobile app της ALTERLIFE.
Όλη η πληροφορία σχετικά με την συνδρομή σου (έναρξη – λήξη & οικονομικά δεδομένα), τα ραντεβού σου (δυνατότητα online booking & cancellation), οι παρουσίες σου, προσωποποιημένη επικοινωνία, push notifications και πολλά άλλα…

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή κάνε κλικ στην επιλογή «ΕΓΓΡΑΦΗ – ΝΕΑ ΜΕΛΗ», και διάλεξε το γυμναστήριο που σε εξυπηρετεί!
Η σύνδεση θα είναι άμεση!

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΒΑΛΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
ΣΤΟΧΟΥΣ

την φετινή χρονιά. Τώρα πλέον ξέρεις που και πώς θα τους πετύχεις.
Δείξε μας εμπιστοσύνη… Μπορεί να είναι τόσο απλό!!!
Trust Yourself – Trust The Trainer – Trust ALTERLIFE