Η έρευνα

Οι περισσότεροι άνθρωποι είτε γνωρίζουν, είτε έχουν ακούσει για τα οφέλη της σωματικής άσκησης, τόσο για τη σωματική όσο και την ψυχική υγεία. Παρόλα αυτά, μόνο 1 στους 10 επιλέγει να εντάξει στη ζωή του κάποια μορφή σωματικής δραστηριότητας.

H ALTERLIFE, ο μεγαλύτερος όμιλος Fitness με 80 γυμναστήρια σε Ελλάδα και Κύπρο, διεξάγει μια Πανελλαδική έρευνα για να εντοπίσει τους σημαντικότερους λόγους ή τα εμπόδια που κρατούν τους περισσότερους ανθρώπους μακριά από μια οποιαδήποτε μορφή σωματικής δραστηριότητας.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια και να μπορέσουν να απολαύσουν ένα καλύτερο επίπεδο ζωής και υγείας.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή. Η γνώμη σας είναι πολύτιμη !

  • 4. Δώστε μας μερικά βασικά στοιχεία για εσάς. Έτσι, εξασφαλίζουμε την ανωνυμία των απαντήσεων και εσείς, μας βοηθάτε να αξιολογήσουμε καλύτερα τα αποτελέσματα της έρευνάς μας.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή στην έρευνα και σας προσκαλούμε να αποδεχθείτε, ένα δώρο από εμάς, για μια καλύτερη ζωή για εσάς.

Το δώρο σας

Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε την αρχή ή απλά μια … επανεκκίνηση στο Fitness, βιώνοντας την πιο απολαυστική εμπειρία άσκησης, εμείς σας προσφέρουμε δωρεάν 2 εβδομάδες απεριόριστων υπηρεσιών boutique. Μαζί θα λάβετε και την απαραίτητη εξατομικευμένη καθοδήγηση και υποστήριξη που θα σας εξασφαλίσουν την επίτευξη των στόχων σας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί και επιλέξτε γυμναστήριο από τη λίστα.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.