120.000 ΜΕΛΗ
1000 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ
ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ

Γίνε μέλος της μεγαλύτερης κοινότητας fitness στην Ελλάδα. Εδώ ο πόνος, η αδυναμία, η έλλειψη αυτοπεποίθησης, οι περιορισμοί που σε κρατούν μακριά από τα όνειρά σου δεν υπάρχουν πια. Κοντά μας θα αντιληφθείς τον σημαντικό ρόλο της καλής φυσικής κατάστασης στην ποιότητα ζωής και δεν θα μπορείς να φανταστείς την καθημερινότητά σου χωρίς σωματική άσκηση και γυμναστική.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΑΡΤΗ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ – Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Λ. Πεντέλης 107 Χαλάνδρι, Ελλάδα
210 6828470[email protected]

Δευτέρα – Παρασκευή
06:30 – 23:30
Σάββατο
08:00 – 21:00
Κυριακή
10:00 – 18:00

Club Manager: Τριανταφύλλου Θωμάς

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ
ABSOLUTE
ΧΑΛΑΝΔΡΙ

BOUTIQUE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

GROUP FITNESS
REINVENTED

Κλασσικά ομαδικά προγράμματα σε συνδυασμό με όλες οι σύγχρονες τάσεις στο group fitness μέσα απο την ματιά και την προοπτική των κορυφαίων instructors στην Ελλάδα. Μοναδικές εμπειρίες απο το group fitness όπως δεν το έχεις ξαναδεί!

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΕΥΕΞΙΑ – ΑΣΚΗΣΗ
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το υγρό στοιχείο ανέκαθεν αποτελούσε το βασικό στοιχείο των υπηρεσιών ευεξίας. Και μόνο η γαλήνια θέα του αρκεί για να μας πλημμυρίσουν όμορφα συναισθήματα. Ανεξάρτητα απο την εξοικείωση σου με το νερό, βάλε την κολύμβηση στην καθημερινότητα σου, ξεκίνα – ολοκλήρωσε την μέρα σου με τον ιδανικό τρόπο, κάνε το πιο αναζωογονητικό break για μια βουτιά…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ
ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

και ανακάλυψε την μαγεία του υγρού στοιχείου!

START NOW

FREE
PARKING &
CHARGING
STATION

Η ALTERLIFE FITNESS EXCELLENCE εμπειρία στο ALTERLIFE ΧΑΛΑΝΔΡΙ – Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ ξεκινάει με την προσέλευσή σου. Δωρεάν parking στο πλάι του κτηρίου, σε περιμένει για να απολαύσεις την προπόνησή σου χωρίς να προβληματίζεσαι για το αυτοκίνητό σου. Αν είσαι κάτοχος ηλεκτρικού ή υβριδικού αυτοκινήτου σου παρέχουμε την δυνατότητα φόρτισης καθώς σε συνεργασία με την Blink, εγκαταστήσαμε φορτιστές στα γυμναστήριά μας που διαθέτουν θέσεις παρκαρίσματος 24/7. Δείτε εδώ όλα τα γυμναστήρια στα οποία έχουν εγκατασταθεί φορτιστές καθώς και τους όρους χρήσης αυτών.

ALWAYS
CONNECTED
WITH ALTERLIFE

Η σχέση σου με το αγαπημένο σου γυμναστήριο σε πραγματικό χρόνο στο κινητό σου μέσα από το mobile app της ALTERLIFE.
Όλη η πληροφορία σχετικά με την συνδρομή σου (έναρξη – λήξη & οικονομικά δεδομένα), τα ραντεβού σου (δυνατότητα online booking & cancellation), οι παρουσίες σου, προσωποποιημένη επικοινωνία, push notifications και πολλά άλλα…

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή κάνε κλικ στην επιλογή «ΕΓΓΡΑΦΗ – ΝΕΑ ΜΕΛΗ», και διάλεξε το γυμναστήριο που σε εξυπηρετεί!
Η σύνδεση θα είναι άμεση!

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΒΑΛΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
ΣΤΟΧΟΥΣ

την φετινή χρονιά. Τώρα πλέον ξέρεις που και πώς θα τους πετύχεις.
Δείξε μας εμπιστοσύνη… Μπορεί να είναι τόσο απλό!!!
Trust Yourself – Trust The Trainer – Trust ALTERLIFE