ΕΤΑΙΡΙΚΑ
FITNESS
DEALS

H ALTERLIFE, η μεγαλύτερη και ταχέως αναπτυσσόμενη κοινότητα fitness σε Ελλάδα και Κύπρο, σχεδίασε ειδικά, προνομιακά πακέτα υπηρεσιών, αποκλειστικά για τους εταιρικούς μας συνεργάτες. Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των συνεργαζόμενων εταιριών με την ALTERLIFE αποδεικνύει ότι οι εταιρικές συνεργασίες είναι στρατηγικής σημασίας για εμάς και αποτελούν ένα βασικό εργαλείο στην προσπάθειά μας να εκπληρώσουμε την αποστολή μας: «να ενσωματώσουμε στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας την σωματική άσκηση και τα ευεργετικά της οφέλη, μεγιστοποιώντας έτσι το ποσοστό όσων ασχολούνται συνειδητά με οποιαδήποτε μορφή γυμναστικής».
Η προσέγγισή μας λοιπόν για τις εταιρικές συνεργασίες δεν περιορίζεται απλά στην παροχή ενός προνομίου έκπτωσης για τα στελέχη που ήδη γυμνάζονται, αλλά εστιάζει σε όσους δεν τα έχουν καταφέρει ακόμη.

ΜΑΘΕ ΤΑ
ΕΙΔΙΚΑ
ΠΡΟΝΟΜΙΑ

που έχει σχεδιάσει η ALTERLIFE αποκλειστικά για τους εταιρικούς μας συνεργάτες. Είσαι η HR-υπεύθυνη τμήματος προσωπικού; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και ενημερώσου για όλα τα εταιρικά προνόμια.