ΕΤΑΙΡΙΚΑ
FITNESS
DEALS

H ALTERLIFE, η μεγαλύτερη κοινότητα fitness σε Ελλάδα και Κύπρο – 71 Γυμναστήρια, 80.000 ενεργά μέλη & 800 Γυμναστές – σχεδίασε ειδικά, προνομιακά πακέτα υπηρεσιών, αποκλειστικά για τους εταιρικούς μας συνεργάτες. Οι συνεργαζόμενες εταιρείες με την ALTERLIFE ξεπερνούν ήδη τις 150 και καθημερινά αυξάνονται! Οι εταιρικές συνεργασίες είναι στρατηγικής σημασίας για την ALTERLIFE και αποτελούν ένα βασικό εργαλείο στην προσπάθειά μας να εκπληρώσουμε την αποστολή μας: «να ενσωματώσουμε στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας την σωματική άσκηση και τα ευεργετικά της οφέλη, μεγιστοποιώντας έτσι το ποσοστό όσων ασχολούνται συνειδητά με οποιαδήποτε μορφή γυμναστικής».
Η προσέγγισή μας λοιπόν για τις εταιρικές συνεργασίες δεν περιορίζεται απλά στην παροχή ενός προνομίου έκπτωσης για τα στελέχη που ήδη γυμνάζονται, αλλά εστιάζει σε όσους δεν τα έχουν καταφέρει ακόμη.

ΜΑΘΕ ΤΑ
ΕΙΔΙΚΑ
ΠΡΟΝΟΜΙΑ

που έχει σχεδιάσει η ALTERLIFE αποκλειστικά για τους εταιρικούς μας συνεργάτες. Είσαι η HR-υπεύθυνη τμήματος προσωπικού; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και ενημερώσου για όλα τα εταιρικά προνόμια.