Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και την βοήθειά σας στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο των υπηρεσιών μας!!!

ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Η ανάπτυξη της ALTERLIFE δεν θα ήταν αυτή αν δεν είχε την ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ να την υποστηρίζει με αξιοπιστία και συνέπεια στο τεχνικό – κατασκευαστικό κομμάτι. Έχοντας ήδη από την πρώτη συνεργασία καταλάβει πλήρως τις ανάγκες και την φιλοσοφία της ALTERLIFE, μας παραδίδουν έγκαιρα, απροβλημάτιστα και άρτια τεχνικά έργα. Η φιλοσοφία του αρχιτέκτονα Απόστολο Λάμπρου διατηρεί κοινή γραμμή που συνδέει αρχιτεκτονικά τα γυμναστήρια μεταξύ τους συνδυάζοντας καινοτομίες, τεχνοτροπίες και υλικά με μαγικό τρόπο. Ευχαριστούμε τους Νίκο Ταουσάνη και Χρήστο Σκρέκα που αντεπεξέρχονται στις σχεδόν εκτός λογικής απαιτήσεις μας κάνοντας συνεχώς τα αδύνατα δυνατά.

POWER HEALTH logo moto

POWER HEALTH

Ο πρώτος και βασικός μας συνεργάτης που θα μας βοηθήσει να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της υπηρεσίας διατροφής, μιας υπηρεσίας που η στρατηγική σημασία της στην επίτευξη του αποτελέσματος είναι αδιαμφισβήτητη. Εκπαιδεύοντας τους διαιτολόγους – διατροφολόγους αλλά και τους γυμναστές μας, θα μεταφέρει την τεράστια τεχνογνωσία που διαθέτει, καθώς και το πάθος – οραμά της για την σωστή διατροφή. Όλα αυτά για να να πετύχετε πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά όλους τους Fitness στόχους σας.

INTERSPORT

INTERSPORT – Sport to the People

Ο αθλητισμός είναι για όλους και η αποστολή της INTERSPORT – σε απόλυτη ταύτιση με αυτή της ALTERLIFE – είναι να φέρει τον κόσμο κοντά στον αθλητισμό! Η φιλοσοφία της INTERSPORT είναι απλή, όσο περισσότερο σου αρέσει κάτι, τόσο περισσότερο το κάνεις. Επιλέξαμε στρατηγικά την INTERSPORT, την κορυφαία αλυσίδα αθλητικών ειδών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη στην προσπάθειά μας να κάνουμε την εμπειρία σας κατά την διάρκεια της άσκησης πιο ευχάριστη και ολοκληρωμένη!
INTERSPORT & ALTERLIFE

INTERAMERICAN

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ALTERLIFE,

Στην προσπάθειά μας να σας παρέχουμε συνεχώς μια fitness excellence εμπειρία, επιλέξαμε να συνεργαστούμε στρατηγικά με την κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, την  INTERAMERICAN και να γίνουμε κι εμείς ένα αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος υγείας »bewell»!

Με το “bewell”, η INTERAMERICAN ξεπερνά τα όρια της ασφάλισης παρέχοντας στους ασφαλισμένους της μια συνολική πρόταση για την υγεία και τη ζωή κάθε ανθρώπου, η οποία περιλαμβάνει τις εξατομικευμένες ασφαλιστικές λύσεις της, την πρόληψη, την διατροφή, την άσκηση, καθώς και την ενημέρωση για κάθε θέμα το οποίο αφορά την διαχείριση και την αντιμετώπιση της υγείας μας.
Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να έχετε πάντα καλή υγεία, έχοντας ως «μαξιλάρι» πρόσθετης σιγουριάς ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα.

Στο πρώτο στάδιο της συνεργασίας μας με την INTERAMERICAN, στο επίκεντρο βρίσκεται η διατροφή. Τρία webinars από την INTERAMERICAN σας «μεταφέρουν» στο γραφείο καταξιωμένων διατροφολόγων- διαιτολόγων που θα σας αποκαλύψουν τα πάντα για τις καλές διατροφικές συνήθειες που αλλάζουν τη διατροφή και το σωματικό μας βάρος, τους σύγχρονους μύθους και τις αλήθειες γύρω από τη διατροφή και το σωστό πλάνο για όλη την οικογένεια. Ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου, ο Πωλ Φαρατζιάν και η Βασιλική Πυρογιάννη γίνονται οι προσωπικοί σας σύμβουλοι, με ένα κλικ, εντελώς δωρεάν. Σύντομα κοντά σας!

The ALTERLIFE Team