Στην ALTERLIFE επιλέξαμε τις κορυφαίες Εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες ή διαθέτουν προιόντα που σε αφορούν και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις του στόχους σου και εξασφαλίσαμε μοναδικά προνόμια.

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ALTERLIFE,

Στην προσπάθειά μας να σας παρέχουμε συνεχώς μια fitness excellence εμπειρία, επιλέξαμε να συνεργαστούμε στρατηγικά με την κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, την  INTERAMERICAN και να γίνουμε κι εμείς ένα αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος υγείας »bewell»!

Με το “bewell”, η INTERAMERICAN ξεπερνά τα όρια της ασφάλισης παρέχοντας στους ασφαλισμένους της μια συνολική πρόταση για την υγεία και τη ζωή κάθε ανθρώπου, η οποία περιλαμβάνει τις εξατομικευμένες ασφαλιστικές λύσεις της, την πρόληψη, την διατροφή, την άσκηση, καθώς και την ενημέρωση για κάθε θέμα το οποίο αφορά την διαχείριση και την αντιμετώπιση της υγείας μας.
Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να έχετε πάντα καλή υγεία, έχοντας ως «μαξιλάρι» πρόσθετης σιγουριάς ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα.

Στο πρώτο στάδιο της συνεργασίας μας με την INTERAMERICAN, στο επίκεντρο βρίσκεται η διατροφή. Τρία webinars από την INTERAMERICAN σας «μεταφέρουν» στο γραφείο καταξιωμένων διατροφολόγων- διαιτολόγων που θα σας αποκαλύψουν τα πάντα για τις καλές διατροφικές συνήθειες που αλλάζουν τη διατροφή και το σωματικό μας βάρος, τους σύγχρονους μύθους και τις αλήθειες γύρω από τη διατροφή και το σωστό πλάνο για όλη την οικογένεια. Ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου, ο Πωλ Φαρατζιάν και η Βασιλική Πυρογιάννη γίνονται οι προσωπικοί σας σύμβουλοι, με ένα κλικ, εντελώς δωρεάν. Σύντομα κοντά σας!

The ALTERLIFE Team

H ALTERLIFE βρίσκει στην ΔΕΛΤΑ τον ιδανικό σύμμαχο για να προάγει τον υγιεινό τόπο ζωής

Επειδή διατροφή και άσκηση πάνε μαζί, η ALTERLIFE συμμαχεί με την ΔΕΛΤΑ για να προσφέρει στους ασκούμενους τις καλύτερες διατροφικές συμβουλές. Χωρίς μαγικές συνταγές, αλλά με καινοτόμα φρέσκα προϊόντα, άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, η ΔΕΛΤΑ έχει να προσφέρει στη συνεργασία αυτή τις πλέον υγιεινές και απολαυστικές επιλογές!

Το πρόγραμμα MIND the FOOD της ALTERLIFE, έχει ως στόχο τη διατροφική εκπαίδευση των μελών μας, ώστε να προσλαμβάνουν τα σωστά θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη το σώμα τους, για να λειτουργεί αρμονικά και να εκπληρώνει τους fitness στόχους τους. Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΕΛΤΑ προσφέρει σε όλους μας στην ALTERLIFE μια ευρεία γκάμα προϊόντων, που βελτιώνουν τις  διατροφικές μας συνήθειες και συνδυάζονται τέλεια με τη γυμναστική και την καλή φυσική κατάσταση. Τη σειρά φυσικών χυμών Life Super Φρούτα, με 4 ξεχωριστές γεύσεις και ιδιότητες, όπως detox, balance, uplift, energize. Τη σειρά Vitaline go nuts and grains , επιδόρπια γιαουρτιού με όλα τα καλά των καρπών, δημητριακών, βρώμης και super foods, πλούσια σε πρωτεΐνη. Τα προϊόντα Milko protein, με 26 γραμμάρια πρωτεΐνης και μειωμένη ζάχαρη πάντα με την υπέροχη σοκολατένια γεύση του Milko, αλλά και τη σειρά φυτικών ροφημάτων της Δέλτα, σε 5 υπέροχες γεύσεις, με λίγα λιπαρά και θερμίδες και με αντιοξειδωτική δράση, χωρίς προσθήκη χρωστικών ή συντηρητικών, εμπλουτισμένα με ασβέστιο και βιταμίνες.

Υγεία και ευεξία στο πλαίσιο του well-being. Τα προϊόντα ΔΕΛΤΑ συμπληρώνουν με ιδανικό και γευστικό τρόπο την άσκηση σου.