Στην ALTERLIFE επιλέξαμε τις κορυφαίες Εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες ή διαθέτουν προιόντα που σε αφορούν και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις του στόχους σου και εξασφαλίσαμε μοναδικά προνόμια.

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ALTERLIFE,

Στην προσπάθειά μας να σας παρέχουμε συνεχώς μια fitness excellence εμπειρία, επιλέξαμε να συνεργαστούμε στρατηγικά με την κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, την  INTERAMERICAN και να γίνουμε κι εμείς ένα αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος υγείας »bewell»!

Με το “bewell”, η INTERAMERICAN ξεπερνά τα όρια της ασφάλισης παρέχοντας στους ασφαλισμένους της μια συνολική πρόταση για την υγεία και τη ζωή κάθε ανθρώπου, η οποία περιλαμβάνει τις εξατομικευμένες ασφαλιστικές λύσεις της, την πρόληψη, την διατροφή, την άσκηση, καθώς και την ενημέρωση για κάθε θέμα το οποίο αφορά την διαχείριση και την αντιμετώπιση της υγείας μας.
Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να έχετε πάντα καλή υγεία, έχοντας ως «μαξιλάρι» πρόσθετης σιγουριάς ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα.

Στο πρώτο στάδιο της συνεργασίας μας με την INTERAMERICAN, στο επίκεντρο βρίσκεται η διατροφή. Τρία webinars από την INTERAMERICAN σας «μεταφέρουν» στο γραφείο καταξιωμένων διατροφολόγων- διαιτολόγων που θα σας αποκαλύψουν τα πάντα για τις καλές διατροφικές συνήθειες που αλλάζουν τη διατροφή και το σωματικό μας βάρος, τους σύγχρονους μύθους και τις αλήθειες γύρω από τη διατροφή και το σωστό πλάνο για όλη την οικογένεια. Ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου, ο Πωλ Φαρατζιάν και η Βασιλική Πυρογιάννη γίνονται οι προσωπικοί σας σύμβουλοι, με ένα κλικ, εντελώς δωρεάν. Σύντομα κοντά σας!

The ALTERLIFE Team