«Προτείνω σε όλο το κόσμο να εμπιστευτούν την ALTERLIFE, που θα τους οδηγήσει με ένα ολοκληρωμένο πλάνο στον στόχο που θέλουν»
Η πολύ μεγάλη αύξηση του βάρους μου, είναι ο βασικός λόγος που αποφάσισα να ξεκινήσω γυμναστήριο έτσι πριν λίγο καιρό, μετά από ερευνά που έκανα στα γυμναστήρια της περιοχής μου, πήρα την απόφαση να γίνω μέλος του ALTERLIFE Ελληνικού. Αμέλησα τον εαυτό μου και δεν γυμναζόμουν καθόλου, ο λόγος ήταν η εργασία μου και γιατί πίστευα ότι δεν έχω το χρόνο.
Το υπερβολικό βάρος έφθασε τα 126 κιλά, είχα αποκτήσει προβλήματα και στα πιο απλά καθημερινά πράγματα, για παράδειγμα ήταν πολύ άβολο για μένα όταν δεν μπορούσα να δέσω ούτε τα κορδόνια μου, όταν περπατούσα μια μικρή απόσταση και ένιωθα δυσφορία. Όλο αυτό είχε τελικά αντίκτυπο στην υγειά μου καθώς παρουσίασα υψηλή πίεση.
Μετά από σχεδόν 8 μήνες με την πολύτιμη βοήθεια των γυμναστών και της διατροφολόγου μου κέρδισα το πρώτο στοίχημα τον εαυτό μου, και κατάφερα να βρω ισορροπία μεταξύ άσκησης-διατροφής. Το δεύτερο στοίχημα που κέρδισα ήταν η απώλεια 23 κιλών. Το μεγαλύτερο στοίχημα και από το να ισορροπήσω τη διατροφή αλλά και από το να χάσω τα κιλά είναι ότι συνεχίζω και έχω καταφέρει να εντάξω πλέον στην καθημερινότητα την άσκηση. Φυσικά και το κίνητρο μου να συνεχίσω είναι μεγάλο καθώς νιώθω ανετά να κάνω τα απλά καθημερινά αλλά και επιπλέον δραστηριότητες όπως η πεζοπορία στο βουνό. Την αλλαγή παρατηρούν πλέον όλοι οι γύρω μου και έχω όλη την ενέργεια να χαρώ τους δικούς μου ανθρώπους!
Την αλλαγή αυτή την αφιερώνω στους δικούς μου ανθρώπους και στον εαυτό μου!! Νιώθω περήφανος γεμάτος αυτοπεποίθηση και ευχαριστώ όσους με βοήθησαν ή με παρακίνησαν. Το μότο μου είναι «μη τα παρατάς» Τέλος για όσους διστάζουν να ξεκινήσουν γυμναστήριο έχω να τους πω να μην αφήσουν άλλη μια μέρα να πάει χαμένη αν σου περάσει από το μυαλό, πραγματοποίησε το!