Το ALTERLIFE SCHOOL είναι η προσπάθεια της ALTERLIFE να μεταλαμπαδέψει την τεράστια τεχνογνωσία και εμπειρία που συγκεντρώνει καθημερινά γυμνάζοντας με ασφάλεια τα 40.000+ μέλη της. Οι Αρχιγυμναστές και η Τεχνική Διεύθυνση της ALTERLIFE σε συνεργασία με το ALTERLIFE SCHOOL έχουν δύο βασικές στρατηγικές κατευθύνσεις:

  • Να διασφαλίσουν την τεχνικά άρτια και ασφαλή προπόνηση των μελών μας
  • Να προετοιμάσουν τις νέες γενιές επαγγελματιών γυμναστών
SCHOOL

Γιατί Εκπαίδευση

Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την δύναμη της αποκτηθείσας γνώσης και την σημασία της στην εξέλιξη κάποιου τόσο ως άνθρωπος όσο και ως επαγγελματίας. Είτε πρόκειται για:

  • μεταπτυχιακές σπουδές – on site ή από απόσταση
  • εξάμηνα ή μικρότερα courses
  • απλά σεμινάρια 4 – 8 ωρών
Η δια βίου μάθηση έχει πλέον μετατραπεί από πολυτέλεια σε αναγκαιότητα. Οι ακαδημαϊκές σπουδές είναι η βάση, αλλά κανείς δεν μπορεί να μείνει μόνο εκεί αν θέλει να παραμένει ανταγωνιστικός και να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο industry που δραστηριοποιείται. Ειδικά σε επαγγελματικούς κλάδους τόσο δυναμικούς, που τα νέα δεδομένα, οι νέες τεχνικές και πρακτικές αλλάζουν τους συσχετισμούς δυνάμεων συνεχώς.
Γιατί Εκπαίδευση στην ALTERLIFE
Το ALTERLIFE SCHOOL και η Τεχνική διεύθυνση με τους αρχιγυμναστές μας, αναλαμβάνει να σας μεταδώσει όχι απλή ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, αλλά εκείνη την ιδανική μίξη τεχνογνωσίας και εμπειρίας που σε συνδυασμό με το «on the job practice» θα σας δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
Η Τεχνική Διεύθυνση της ALTERLIFE ενημερώνεται διαρκώς για όλες τις νέες state of art μεθόδους και τεχνικές άσκησης παγκοσμίως, για να τις ενσωματώσει στις υπηρεσίες των γυμναστηρίων μας και στη συνέχεια να ετοιμάσει τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του ALTERLIFE SCHOOL.
ALTERLIFE SCHOOL

Θέλω να ενημερωθώ

για την δυνατότητα εκπαίδευσης στην ALTERLIFE σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Κρήτη.

Μετά το ALTERLIFE SCHOOL τί?

Με διαφορά η μόνη σχολή που συνδέει τόσο άμεσα την φοίτηση με την επαγγελματική αποκατάσταση…

Η ραγδαία ανάπτυξη της ALTERLIFE και η συνεχόμενη ζήτηση νέων στελεχών για τα γυμναστηριά μας ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που μας οδήγησαν στην δημιουργία του ALTERLIFE SCHOOL. Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός πως η ALTERLIFE ενσωματώνει στις παρεχομένες υπηρεσίες στα γυμναστήριά της, όλες τις νέες τάσεις στο παγκόσμιο fitness στις οποίες δεν υπάρχουν έμπειροι και επαρκώς εκπαιδευμένοι επαγγελματίες γυμναστές.

Το ALTERLIFE SCHOOL αποτελεί πλέον σχεδόν την μοναδική πηγή πρόσληψης γυμναστών στην ALTERLIFE.

Ονειρεύεσαι μια πετυχημένη καριέρα στον χώρο του fitness?
H ALTERLIFE έχει προσλάβει τον τελευταίο χρόνο πάνω από 200 γυμναστές!

ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ME TO ΠΡΩΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥ ΣΤΟ ALTERLIFE SCHOOL.

Μην χάνεις άλλο χρόνο! Γίνε τώρα μέλος της πιο δυνατής ομάδας, δούλεψε με τους καλύτερους,
εκπαιδεύσου συνεχώς από τους κορυφαίους!

Συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί και ένας σύμβουλος εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου να σε βοηθήσει να πάτε μαζί στο επόμενο βήμα.

Trust the Knowledge, Τrust Education, Τrust ALTERLIFE