Στην προσπάθεια της ALTERLIFE να μεταλαμπαδεύσει την τεράστια τεχνογνωσία και εμπειρία της με ασφάλεια και υπευθυνότητα στους νέους επαγγελματίες του κλάδου, συνάπτει στρατηγικής σημασίας συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ένα από τα 7 καλύτερα εκπαιδευτήρια στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Ελλάδα με Κρατική Αναγνώριση.

Επιπρόσθετα το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελεί το μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Επαγγελματικής Κατάρτισης βάσει επίσημων στοιχείων του Υπουργείου Παιδείας, και την πρώτη επιλογή σπουδών για όσους νέους ακολουθούν επαγγελματική κατάρτιση μετά το Λύκειο (Πρώτο ΙΕΚ σε αριθμό καταρτιζομένων – επίσημα στοιχεία ΟΕΕΚ / Υπουργείο Παιδείας).

ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Η επιτυχής ολοκλήρωση των σπουδών στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, οδηγεί στην απόκτηση Κρατικού Διπλώματος, το οποίο χορηγεί το Υπουργείο Παιδείας. Επίσης το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελεί το μοναδικό ΙΕΚ που εξασφαλίζει στους σπουδαστές του βρετανικό δίπλωμα στο αντικείμενο σπουδών τους, το οποίο πιστοποιείται από το Διεθνώς αναγνωρισμένο βρετανικό οργανισμό Pearson Assured!

Το ALTERLIFESCHOOL και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ παρέχουν Κρατικό δίπλωμα, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της Κρατικής αναγνώρισης σε τίτλους σπουδών. Η εμπιστοσύνη γονέων και σπουδαστών στο εκπαιδευτικό του έργο αποτελεί κινητήρια δύναμη για τη συνεχή παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, γεγονός που αποδεικνύεται στην πράξη από την ταχύτητα επαγγελματικής εξέλιξης των αποφοίτων του.

Αδιαμφισβήτητα, το δίπλωμα μας αποτελεί επένδυση ζωής για χιλιάδες νέους και νέες.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Θέλω να ενημερωθώ για την δυνατότητα εκπαίδευσης στην ALTERLIFE σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί και ένας σύμβουλος εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου να σε βοηθήσει να πάτε μαζί στο επόμενο βήμα.

Trust the Knowledge, Τrust ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Τrust ALTERLIFE