Κάνε την εγγραφή σου τώρα, στα πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα του
ALTERLIFE Fitness Academy.

«Γίνε κι εσύ μέρος του κινήματος από γυμναστές, που αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων»

Απόκτησε πιστοποίηση :

– Personal Training
– Pilates Specialist
– Functional Specialist

Και απογείωσε την καριέρα σου,

με τα ολοκληρωμένα μας σεμινάρια,

σε:

– TRX Suspension Training,

– Τραμπολίνο,

– Strong Training

– Step Aerobic

(τα προγράμματα υλοποιούνται στις πόλεις : Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα )

Πιστοποιήσου με αναγνώριση σε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά κυρίως, μάθε από ανθρώπους με πραγματική εμπειρία, τα μυστικά που θα σου επιτρέψουν να ξεχωρίσεις και να κάνεις τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.

– Με σωστή και ασφαλή καθοδήγηση. Εμείς καθοδηγούμε εσένα, κι εσύ τους
πελάτες σου.

Επειδή οι άνθρωποι έχουν ανάγκη την αλλαγή και χρειάζονται σωστή και επαγγελματική καθοδήγηση που φέρνει αποτελέσματα.

– Με εφόδιά σου την πιστοποιημένη γνώση και την πραγματική εμπειρία σε
συνθήκες εργασίας.

Επειδή η ALTERLIFE Fitness Academy συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την απαραίτητη θεωρία, την τεχνογνωσία, τις υποδομές και φυσικά την πραγματική εμπειρία που αποκτάται στους πιο σύγχρονους, οργανωμένους και ευχάριστους αθλητικούς χώρους που διαθέτουμε. Κανένας άλλος εκπαιδευτικός οργανισμός δε συνδέεται άμεσα με ένα τόσο μεγάλο δίκτυο
γυμναστηρίων και δε διαθέτει τόσες πρωτιές και βραβεύσεις στο χώρο του fitness. Αυτή είναι η «κληρονομιά» που λαμβάνεις αμέσως με την εγγραφή σου!

– Με εκπαίδευση που γίνεται σε προηγμένες εκπαιδευτικές υποδομές.

Επειδή στην ALTERLIFE Fitness Academy έχουμε δεσμευτεί, όχι απλά να παρακολουθούμε την εξέλιξη της τεχνολογίας, αλλά να ηγούμαστε και σε τεχνολογικό επίπεδο, προσφέρουμε στους φοιτητές μας όλα τα απαραίτητα εφόδια κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων.

– Με συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα που υποστηρίζονται άμεσα από την
Πανεπιστημιακή και Ερευνητική Κοινότητα.

Επειδή η επιστήμη θεσμοθετείται και εξελίσσεται στα Εκπαιδευτικά και Ερευνητικά Ιδρύματα, η συνεργασία με αυτά, ενισχύει σημαντικά κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η ALTERLIFE Fitness Academy, συνεργάζεται με Ελληνικό Ανώτατο Εκπαιδευτικό
Ίδρυμα και ενισχύει ακόμα περισσότερο τα πιστοποιημένα προγράμματά της.

Αναρωτιέσαι ακόμα αν η ALTERLIFE Fitness Academy είναι πράγματι η καλύτερη επιλογή;

Τότε, ίσως είναι καλό να γνωρίζεις πως μέχρι σήμερα, 1 στους 2 αποφοίτους μας, εργάζονται σε ένα από τα γυμναστήρια ALTERLIFE. Ναι, σωστά. Είμαστε τόσο περήφανοι για τους αποφοίτους μας και τόσο σίγουροι για την πληρότητα και επάρκεια των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων, που οι απόφοιτοι του ALTERLIFE Fitness Academy, αποτελούν την πρώτη μας επιλογή για ένταξη στο δυναμικό των γυμναστηρίων μας!

Για να μάθεις περισσότερα για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όπως για παράδειγμα : διδακτέα ύλη, ώρες, ημερομηνίες έναρξης, τρόπους εξόφλησης και ότι άλλο σε απασχολεί, επικοινώνησε μαζί μας τώρα, συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ
ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Συμπλήρωσε την φόρμα και μείνε ήσυχος. Θα σε καλέσουμε και θα σε ενημερώσουμε υπεύθυνα για ότι σε απασχολεί.

Υπεύθυνος
Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων:

Γιώργος Καζαζίδης
Education Director

O Γιώργος Καζαζίδης ανέλαβε το 2022 τη διεύθυνση σπουδών του Alterlife Fitness Academy και ηγείται της ομάδας των εκπαιδευτών του οργανισμού.

Αφού ολοκληρώνει τις σπουδές στου στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής (2010), παρακολουθεί σειρά μεταπτυχιακών σεμιναρίων σε τομείς όπως «η οργάνωση αθλητικών συλλόγων και γυμναστηρίων», το «αθλητικό marketing», και «η εκπαίδευση ενηλίκων» πριν λάβει εξειδίκευση στην «εργοσπιρομετρία και αποκατάσταση» (όπου ολοκληρώνει τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών, MSc). Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Personal Training και Pilates με πρότερη 3ετή εμπειρία ως υπεύθυνος σπουδών σε εκπαιδευτικό φορέα της Αθήνας. Έχει ασχοληθεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού με διάφορα αθλήματα, δίνοντας έμφαση στην υδατοσφαίριση και το Judo. Με συμμετοχές σε σειρά αθλητικών εκδηλώσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατέχει πλούσια εμπειρική γνώση που μοιράζεται απλόχερα με όσους τον συμβουλεύονται.

Έχει προπονήσει σειρά επαγγελματιών αθλητών, διαφόρων αθλημάτων και ομάδων με πολλές διακρίσεις. Πρόσφατες επιτυχίες που συμμετείχε, αποτελούν: η κατάκτηση του Water Polo Final Four (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης) με τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, η κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης με την ανδρική ομάδα του Απόλλωνα Νέας Σμύρνης και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Γαλλίας με τη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης της Lille.