Our Services
Sophisticated Services

empower yourself

Ανακάλυψε την δύναμη που κρύβεις μέσα σου!

60 λεπτά Υψηλής έντασης μεταβολικές προπονήσεις με δυνατή μουσική και απίστευτη ενέργεια. Cross Cage, functional training, cross training, Ιμάντες, kettlebell, bosu, και όλες οι τελευταίες τάσεις στο παγκόσμιο fitness με στόχο την Απώλεια σωματικού βάρους / Καύση λίπους / Σύσφιξη / Γράμμωση / Ενδυνάμωση / Βελτίωση φυσικής κατάστασης Ιδανικό για άτομα που τους αρέσει η ένταση και δεν έχουν την πειθαρχία η τον χρόνο για κλασικές προπονήσεις με βάρη!

Θέλω να το δοκιμάσω
Θέλω να μάθω περισσότερα

total make over

Το πρόγραμμα που θα σας αναμορφώσει και θα σας κάνει να ονειρευτείτε!

Σε 60 Λεπτά προπόνησης χωρισμένα σε 30' καύση λίπους & κυτταρίτιδας με τα μοναδικά Slim Belly - Slim Legs, Vacumove & Infraslim και 30' γράμωση και σύσφιξη σε ομάδες των 2-3 ατόμων: Χάνετε γρήγορα τα παραπάνω τοπικά κιλά! Χάνετε γρήγορα πόντους εκεί ακριβώς που επιθυμείτε! Μπορείτε να έχετε πλέον ένα σφιχτό και γραμμωμένο σώμα! Για όσους έχουν πάρει την απόφαση να αλλάξουν!

Θέλω να το δοκιμάσω
Θέλω να μάθω περισσότερα

love your body

Σε 10 μαθήματα νιώθεις τη διαφορά, σε 20 τη βλέπουν οι άλλοι και στα 30 εχεις καινούργιο σώμα!

Pilates reformer/tower/Cadillac & Περιτοναική Θεραπεία για ένα εύρρωστο υγιές σώμα χωρίς πόνους και δυσλειτουργίες!! Για όσους εχουν αντιληφθει τον σημαντικο ρολο της καλης φυσικης καταστασης στην ποιοτητα ζωης... ή αντιμετωπιζουν προβληματα με την μεση, τον αυχενα και τις υπολοιπες αρθρωσεις τους.

Θέλω να το δοκιμάσω
Θέλω να μάθω περισσότερα

need for change

Δώστε στο σώμα σας την προσοχή που του αξίζει!!

Βάρη (μηχανήματα & ελεύθερα) / Cardio training / Group Training για να πετύχετε τους στόχους σας:
Απώλεια σωματικού βάρους
Αύξηση σωματικού βάρους
Ενδυνάμωση
Body Sculpturing
Body building
Αποκατάσταση

Θέλω να το δοκιμάσω
Θέλω να μάθω περισσότερα

Trust the trainer

Στόχος μας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας...

Ένα ειδικό σύστημα για τους ασκούμενους που η γυμναστική δεν ήταν στην καθημερινότητά τους μέχρι χθες.
Που δεν έχουν την πειθαρχία, δεν γνωρίζουν το σώμα τους, τί μπορούν να πετύχουν και πώς!
Μαζί βάζουμε εφικτούς στόχους, δεσμευόμαστε από κοινού και παρακολουθούμε στενά την εξέλιξή!
Η επιτυχία είναι σίγουρη!
Μπορεί να είναι τόσο απλό!

Δεν θα σε απογοητευσουμε!

Θέλω να το δοκιμάσω
Θέλω να μάθω περισσότερα

mind the food

Nα δημιουργήσουμε συνείδηση για σωστή διατροφή!

Ο σκοπός μας δεν είναι να σας «βγάλουμε μια δίαιτα» και να παρακολουθήσουμε την εξέλιξή της... Είναι να σας «εκπαιδεύσουμε» να σκέφτεστε διατροφικά σωστά και να οργανώσετε τα γεύματά σας μέσα στην μέρα... Να καταδείξουμε την αναγκαιότητα και την σημασία μια σωστής και ισορροπημένης διατροφής όχι μόνο για την βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων και στόχων αλλά και για λόγους υγείας και ευεξίας. Σε συνδυασμό με το Trust the Trainer και το Explore yourself, θα συνειδητοποιήσετε την επιστημοσύνη πίσω από μια σωστή διατροφή και θα καταλάβετε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο... Τα αποτελέσματα θα σας αφήσουν άφωνους...

Θέλω να το δοκιμάσω
Θέλω να μάθω περισσότερα

explore your body

Με την επιστημονική συλλογή και ανάλυση όλων των δεδομένων που αφορούν στο σώμα και στην φυσική σας κατάσταση και λειτουργία θα δημιουργήσουμε την δική σας αθλητική ταυτότητα, θα προσδιορίσουμε το αθλητικό σας είναι... Πόσο δυνατοί είστε? πόσο ευλύγιστοι? πόσο λίπος έχετε? ποιά είναι η φυσική σας κατάσταση? πόσες θερμίδες καταναλώνετε και γιατί? Έτσι θα σας τεκμηριώσουμε κάθε προτεινόμενη λύση για την κάλυψη των δικών σας αναγκών, ενώ παράλληλα θα λάβετε όλες τις απαντήσεις για τυχόν αποτυχημένες απόπειρες στο παρελθόν. Όχι πλέον στο περίπου και γιατί αυτό ισχυρίζεται και θεωρεί ο «κάθε ειδικός», αλλά στο ακριβώς και γιατί αυτό απαιτεί/χρειάζεται το δικό σας σώμα! Η μέθοδος, η ένταση, η συχνότητα, οι επαναλήψεις, το διάλειμμα είναι πλέον συγκεκριμένα και επιστημονικά τεκμηριωμένα, η επίτευξη των στόχων και του επιθυμητού αποτελέσματος δε, μετρήσιμα και εφικτά. Η επαναληπτική μέτρηση θα μας επιβραβεύσει και θα σας δικαιώσει για την επιλογή σας να μας εμπιστευτείτε.

Θέλω να το δοκιμάσω
Θέλω να μάθω περισσότερα

πριν & μετά τον τοκετό...

Απολαύστε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σας χωρίς άγχος για το σώμα σας... Αυτό θα το αναλάβουμε εμείς!

20 συνεδρίες τον 6, 7 & 8 μήνα της εγκυμοσύνης για να προετοιμάσουμε ιδανικά το σώμα σας! 20 συνεδρίες μετά τον τοκετό για να επαναφέρουμε το σώμα σας στην αρχική του κατάσταση (γιατί όχι και σε καλύτερη)! Διατροφική υποστήριξη για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί το πρόγραμμα ώστε να σας εκπαιδεύσουμε να σκέφτεστε διατροφικά σωστά και να οργανώσετε τα γεύματά σας.

Θέλω να το δοκιμάσω
Θέλω να μάθω περισσότερα