Εξασφάλισε μια σίγουρη καριέρα στο fitness

 
 
Παρέχουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση
 
ΜάθεΠερισσότερα
 

Η alterlife διανύοντας μια συνεχώς ανοδική πορεία και διαθέτοντας πολυσχιδή δραστηριότητα στον κλάδο του fitness έχει δημιουργήσει ένα καινοτόμο concept εκπαίδευσης επαγελματιών γυμναστών σε όλους τους τομείς και θέματα  που είναι απαραίτητα για την σύγχρονη  ποιοτική παροχή υπηρεσιών που αφορούν το fitness και την φιλοσοφία του.

.

 
 

functional trainer

 

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη λειτουργική προπόνηση!!!

Διάρκεια Προγράμματος: 3 μήνες

Έναρξη Προγράμματος: Οκτώβριος 2017

 

Με την εισαγωγή στη λειτουργική προπόνηση, σας εξοικειώνουμε με τις βασικές αρχές, τα οφέλη, την φιλοσοφία του functional training, καθώς και τον σχεδιασμό λειτουργικών προγραμμάτων προπόνησης. Η εκπαίδευση συνεχίζεται με την γενική αναφορά του εξοπλισμού αίθουσας functional fitness και συγκεκριμένα με την ειδίκευση σε ΙΜΑΝΤΕΣ, KETLLEBELLS, BOSU με το πλήρες ασκησιολόγιο τους. Σας δίνετε η δυνατότητα να μάθετε και να εξειδικευτείτε στον τρόπο χρήσης των τριών σημαντικότερων οργάνων του Functional εξοπλισμού.
Η πιστοποίηση functional trainer είναι το καλύτερο εργαλείο για γυμναστές, personal trainers και φυσιοθεραπευτές οι οποίοι θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά του fitness και της υγείας.

 
Μάθε περισσότεραΚατέβασε τον οδηγό
 
 
 
 

personal training

 

Διάρκεια Προγράμματος: 3 μήνες

Έναρξη Προγράμματος: Οκτώβριος 2017

 

Στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης Personal trainer, η ομάδα των επαγγελματιών της alterlife school σας εξειδικεύει στην προσωπική προπόνηση.
Στο δίπλωμα Personal trainer, θα μάθετε όσα χρειάζεστε για την εξατομικευμένη προπόνηση, ώστε να μπορείτε να βοηθήσετε αργότερα τους πελάτες σας να επιτύχουν τους στόχους τους. Τα μαθήματα της ανατομίας και της προπονητικής εμβαθύνουν τις γνώσεις σας, χτίζοντας δυνατές βάσεις στην καριέρα σας. Στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς ο επαγγελματισμός και το σωστό marketing είναι τα συστατικά του πετυχημένου επαγγελματία, γι’ αυτό και στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποίησης προσωπικού γυμναστή έχουμε δώσει ιδιαίτερη βάση στην πώληση, με την ενότητα marketing & sales και στην συμπεριφορά του γυμναστή με την ενότητα personal training.

 
Μάθε περισσότεραΚατέβασε τον οδηγό
 
 
 
 

pilates / mat-reformer

 

Διάρκεια Προγράμματος: 3 μήνες

Έναρξη Προγράμματος: Οκτώβριος 2017

 

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα Pilates εδάφους και pilates reformer!! Ο ίδιος ο Πιλάτες συνήθιζε να λέει «σε 5 μαθήματα αρχίζεις να αισθάνεσαι την διαφορά, σε 10 μαθήματα το αισθάνονται και οι γύρω σου και σε 20 έχεις ένα εντελώς καινούριο σώμα». Γίνε pilates mat & reformer instructor, εκπαιδεύσου από τούς καλύτερους εις βάθος για να μπορέσεις να διαδώσεις σωστά την εκπληκτική μέθοδο του pilates.

 
Μάθε περισσότεραΚατέβασε τον οδηγό
 
 
 
 

body bounce trampoline

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Έναρξη Προγράμματος: Οκτώβριος 2017

 


Τα τελευταία χρόνια το τραμπολίνο μπήκε στην αγορά του fitness κυρίως στα ομαδικά προγράμματα των γυμναστηρίων με τεράστια επιτυχία, λόγω της διασκεδαστικής του φύσης αλλά και λόγω των εξαιρετικών αποτελεσμάτων στη βελτίωση της αντοχής, της δύναμης και της κινητικότητας των ασκούμενων με μηδενικό κίνδυνο τραυματισμών.
Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο ομαδικό τραμπολίνο.
Με την εισαγωγή στη ομαδική προπόνηση, σας εξοικειώνουμε με τις βασικές αρχές και την φιλοσοφία του group training όπως επίσης εκπαιδεύεστε στη χρήση του εξοπλισμού trampoline. Αυτό σας καθιστά ικανούς να δημιουργήσετε τα δικά σας ομαδικά προγράμματα. Τέλος, σας παρουσιάζουμε μεγάλη γκάμα ασκήσεων.

.

 
Μάθε περισσότεραΚατέβασε τον οδηγό
 
 
 
 

suplements

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Έναρξη Προγράμματος: Οκτώβριος 2017

 

 

Σας παρουσιάζουμε το σεμινάριο supplements!! Τι είναι τα BCCA και η Αργινίνη; τι είναι τα αναβολικά στεροειδή; κρεατινή, προβιοτικά , Ω3, Ω6 και βιταμίνες D και Μαγνήσιο; Ξέρεις πραγματικά τι να πάρεις; συμβουλεύεις σωστά τους πελάτες σου; Oι στόχοι η υγεία και «ηθική» γύρω από τα συμπληρώματα διατροφής είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα ασχοληθούμε.

 
Μάθε περισσότεραΚατέβασε τον οδηγό
 
 
 
 
 
 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ενημερώσου για τα οφέλη.