Δώστε στο σώμα σας την προσοχή που του αξίζει!!

 

Ένα πρόγραμμα για ασκούμενους που εκτιμούν την παραδοσιακή μέθοδο εκγύμνασης δίνοντας έμφαση στην προπόνηση με βάρη χρησιμοποιώντας   μηχανήματα και ελεύθερα βάρη χωρίς να χάνουν τα οφέλη των μεθόδων cardio training καθώς και την συμμετοχή σε group training δραστηριότητες. 

 

  • Απώλεια σωματικού βάρους 
  • Αύξηση σωματικού βάρους 
  • Ενδυνάμωση
  • Body Sculpturing 
  • Body building 
  • Αποκατάσταση

 

Group training

«Για όσους προτιμούν να γυμνάζονται με παρέα… Η απίστευτη ενέργεια του τμήματος και του trainer, η μουσική και ο «ανταγωνισμός» που δημιουργείται, υπερκαλύπτουν την έλλειψη πειθαρχίας και διάθεσης για άσκηση, και κάνουν την ώρα του μαθηματος απολαυστική. Τα πρώτα εντυπωσιακά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν…»

 
BODY BOUNCE

Αναπήδηση και καύση θερμίδων πέρα από κάθε όριο.Η NASA αναφέρει ότι με την προπόνηση σε τραμπολίνο καις 70% περισσότερες θερμίδες από την προπόνηση σε διάδρομο και έχεις 60% λιγότερους κραδασμούς.

ZUMBA

Για πρώτη φορά…ο χορός έγινε μόδα! Ο πιο ευχάριστος και παράλληλα δραστικός τρόπος για να γυμναστείτε και να κάψετε θερμίδες συνδυάζοντας αεροβικές ασκήσεις με Latin ρυθμούς! Η ZUMBA Fitness έχει κατακλύσει τα γυμναστήρια και τις σχολές χορού όλου του κόσμου.

DANCE AEROBIC

Για όσους επιθυμούν την πιο χορευτική έκδοση του  Aerobic με step ή χωρίς, μεγάλη ένταση και κλασσικό στυλ. Dance – Dance – Dance!

ΠΑΙΔΙΚΟ AEROBIC
Το Aerobic όπως το γνωρίζουμε προσαρμοσμένο στα δεδομένα της παιδικής ηλικίας και εμπλουτισμένο με στοιχεία από τη βασική γυμναστική και την ενόργανη.
MILANO
‘’ Ένα ταξίδι’’ με ένα πρόγραμμα μείωσης σωματικού λίπους και μυϊκού διαχωρισμού.
TUMBAO
TUMBAO, σημαίνει ρυθμός και κίνηση! Το πρόγραμμα που προέρχεται από την Βενεζουέλα, υπόσχεται έντονη αεροβική άσκηση με Latin ρυθμούς. Πραγματικά θα το απολαύσετε!
POWER BAR
Το όνομα τα λέει όλα. Δύναμη, POWER, ενέργεια, στάση, επιτυχία, πάθος, πρόκληση, δύναμη! Το POWER BAR είναι η εξέλιξη των προγραμμάτων Barbell… είναι η επόμενη γενιά!
BODY CONDITIONING
Ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης για όλο το σώμα χρησιμοποιώντας το ίδιο σας το σώμα αλλά και επιπλέον φορητά όργανα (λάστιχα- βαράκια – mini balls)
PERFECTS ABS AND LEGS
Το πρόγραμμα για την αποκλειστική ενδυνάμωση και των κοιλιακών και των ποδιών. Για όσους και όσες… θέλουν λεπτή μέση και καλλίγραμμα πόδια.
INTERVAL
Η ώρα της διαλειμματικής προπόνησης. Αερόβια άσκηση εναλλάσσεται με ασκήσεις ενδυνάμωσης. Δυναμικό και αερόβιο μαζί. Ένα μάθημα διαφορετικό, άλλα και ταυτόχρονα απλό. Συστήνεται σε όσους αναζητούν περισσότερη ένταση στα δυναμικά προγράμματα.
TABATA
Η Ιαπωνική μέθοδος γυμναστικής που μειώνει το λίπος. Εκρηκτική διαλειμματική άσκηση η οποία ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σας και ενισχύει την αντοχή σας.
STRETCHING AND BODY BALANCE
Πρόγραμμα ευεξίας για απόλυτο stretching,body control και ισορροπία μυαλού και σώματος.
CLASSICAL BALLET
Κλασικός χορός για όλες τις ηλικίες
MODERN DANCE
Πρόγραμμα μοντέρνου χορού,hip-hop, free jazz, σύγχρονο. Τμήματα ενηλίκων και παιδικά.
AIKIDO
Μια υψηλού επιπέδου πολεμική τέχνη  αυτοάμυνας στο…….dojo του γυμναστηρίου μας με καταγωγή από την Ιαπωνία. Παιδικά τμήματα και τμήματα ενηλίκων.
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Εκμάθηση κολύμβησης, σε ολιγομελή τμήματα και διασκέδαση μαζί για μικρούςς. και μεγάλου
YOGA
Η νέα τάση που όμως έχει τις ρίζες της στο παρελθόν και στη φιλοσοφία της Ανατολής. Εναλλακτικό πρόγραμμα, εναλλακτική άσκηση σε ένα διαφορετικό τελείως μάθημα.
PILATES MAT
Η φημισμένη και πολυσυζητημένη μέθοδος άσκησης για όλους με έμφαση στην περιοχή της λεκάνης. Δοκιμάστε να ενδυναμώσετε το σώμα σας με διαφορετικό τρόπο.