Absolute

 

Τα absolute γυμναστήριά μας αποτελούν μεγάλους σε έκταση χώρους, από 600 τ.μ. έως 2,000 τ.μ. παρέχοντας το σύνολο των πακέτων των υπηρεσιών alterlife, τόσο των κλασικών παροχών (strength machines, cardio, group training), όσο και των παροχών Group Personal σε τμήματα είτε των 4 – 6 ατόμων, είτε των 10 ατόμων, απευθυνόμενα στο σύνολο της αγοράς.

 
 

Φάρσαλα

 

Alterlife Absolute Φάρσαλα!!!  Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 1000 τ.μ δημιουργήθηκε ένας πρότυπος χώρος άθλησης με υπηρεσίες γυμναστηρίου και κολυμβητηρίου. Ένας χώρος με κορυφαία αισθητική και τεχνολογική υπεροχή που ξεπερνά τα δεδομένα μιας επαρχιακής πόλης. Το γυμναστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα και καλύπτει τις ανάγκες όλων των αθλουμένων, τόσο στο group training και στο personal training, όσο και σε παιδικά προγράμματα χορού και γυμναστικής. Το κολυμβητήριο καλύπτει τις ανάγκες των μικρών επίδοξων κολυμβητών καθώς λειτουργούν τμήματα εκμάθησης κολύμβησης, καθώς επίσης και τις ανάγκες αποκατάστασης μεγαλυτέρων ηλικιών..

 

Group training

«Για όσους προτιμούν να γυμνάζονται με παρέα… Η απίστευτη ενέργεια του τμήματος και του trainer, η μουσική και ο «ανταγωνισμός» που δημιουργείται, υπερκαλύπτουν την έλλειψη πειθαρχίας και διάθεσης για άσκηση, και κάνουν την ώρα του μαθηματος απολαυστική. Τα πρώτα εντυπωσιακά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν…»

 
ZUMBA

Για πρώτη φορά…ο χορός έγινε μόδα! Ο πιο ευχάριστος και παράλληλα δραστικός τρόπος για να γυμναστείτε και να κάψετε θερμίδες συνδυάζοντας αεροβικές ασκήσεις με Latin ρυθμούς! Η ZUMBA Fitness έχει κατακλύσει τα γυμναστήρια και τις σχολές χορού όλου του κόσμου.

ΠΑΙΔΙΚΟ AEROBIC
Το Aerobic όπως το γνωρίζουμε προσαρμοσμένο στα δεδομένα της παιδικής ηλικίας και εμπλουτισμένο με στοιχεία από τη βασική γυμναστική και την ενόργανη.
PERFECTS ABS AND LEGS
Το πρόγραμμα για την αποκλειστική ενδυνάμωση και των κοιλιακών και των ποδιών. Για όσους και όσες… θέλουν λεπτή μέση και καλλίγραμμα πόδια.
TABATA
Η Ιαπωνική μέθοδος γυμναστικής που μειώνει το λίπος. Εκρηκτική διαλειμματική άσκηση η οποία ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σας και ενισχύει την αντοχή σας.
STRETCHING AND BODY BALANCE
Πρόγραμμα ευεξίας για απόλυτο stretching,body control και ισορροπία μυαλού και σώματος.
CLASSICAL BALLET
Κλασικός χορός για όλες τις ηλικίες
MODERN DANCE
Πρόγραμμα μοντέρνου χορού,hip-hop, free jazz, σύγχρονο. Τμήματα ενηλίκων και παιδικά.
AIKIDO
Μια υψηλού επιπέδου πολεμική τέχνη  αυτοάμυνας στο…….dojo του γυμναστηρίου μας με καταγωγή από την Ιαπωνία. Παιδικά τμήματα και τμήματα ενηλίκων.
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Εκμάθηση κολύμβησης, σε ολιγομελή τμήματα και διασκέδαση μαζί για μικρούςς. και μεγάλου
YOGA
Η νέα τάση που όμως έχει τις ρίζες της στο παρελθόν και στη φιλοσοφία της Ανατολής. Εναλλακτικό πρόγραμμα, εναλλακτική άσκηση σε ένα διαφορετικό τελείως μάθημα.

Services

Στην alterlife δεν σας δείχνουμε απλά πως να εκτελείτε τις ασκήσεις… Ακούμε, νιώθουμε, καταλαβαίνουμε με μοναδικό στόχο να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, να σας δώσουμε όραμα, να σας γεμίσουμε με πάθος και ενέργεια για αυτό που στην alterlife είναι η μεγάλη μας αγάπη…. Έτσι σχεδιάσαμε τα δικά μας πρωτοποριακά πρωτόκολλά προπονήσεων… Μπορούμε να σας αλλάξουμε την ζωή!!!

 

Love your Body

Total Make Over

Empower Yourself

Turn me On

Trust the Trainer

Need for Change

Mind the Food

Explore Your Body

ΔΕΣ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

 

Ready For Fitness

 

Ξεκίνα σήμερα με μια ΔΩΡΕΑΝ εβδομάδα

 
Ξεκίνα τώραΠερισσότερα
 
  • Μαρίνου Αντύπα & Ανωνύμου 16
  • 24910 25542
  • 08:00 – 23:00 Δευτέρα – Παρασκευή
  • 10:00 – 21:00 Σάββατο
  • Club Manager: Ευαγγελία Νταραγιάννη
Πρόγραμμα ομαδικών