Absolute

 

Τα absolute γυμναστήριά μας αποτελούν μεγάλους σε έκταση χώρους, από 600 τ.μ. έως 2,000 τ.μ. παρέχοντας το σύνολο των πακέτων των υπηρεσιών alterlife, τόσο των κλασικών παροχών (strength machines, cardio, group training), όσο και των παροχών Group Personal σε τμήματα είτε των 4 – 6 ατόμων, είτε των 10 ατόμων, απευθυνόμενα στο σύνολο της αγοράς.

 
 

Αγία Παρασκευή

 

Alterlife Absolute Αγία Παρασκευή!!! Η alterlife πάντα δίπλα στον κόσμο που την εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια, χαμηλώνει τις τιμές διατηρώντας ψηλά την ποιότητα και τις παροχές που την κάνουν να ξεχωρίζει! Ένας χωρος 2.000 τ.μ. με parking, εξοπλισμένος με τα περισσότερα μηχανήματα δύναμης και αερόβιας άσκησης και με τον πιο ολοκληρωμένο συνδυασμό ομαδικών προγραμμάτων στην κατηγορία του, είναι έτοιμος να σας υποδεχτει!.

 

Group training

«Για όσους προτιμούν να γυμνάζονται με παρέα… Η απίστευτη ενέργεια του τμήματος και του trainer, η μουσική και ο «ανταγωνισμός» που δημιουργείται, υπερκαλύπτουν την έλλειψη πειθαρχίας και διάθεσης για άσκηση, και κάνουν την ώρα του μαθηματος απολαυστική. Τα πρώτα εντυπωσιακά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν…»

 
BODY BOUNCE

Αναπήδηση και καύση θερμίδων πέρα από κάθε όριο.Η NASA αναφέρει ότι με την προπόνηση σε τραμπολίνο καις 70% περισσότερες θερμίδες από την προπόνηση σε διάδρομο και έχεις 60% λιγότερους κραδασμούς.

ZUMBA
Για πρώτη φορά…ο χορός έγινε μόδα! Ο πιο ευχάριστος και παράλληλα δραστικός τρόπος για να γυμναστείτε και να κάψετε θερμίδες συνδυάζοντας αεροβικές ασκήσεις με Latin ρυθμούς! Η ZUMBA Fitness έχει κατακλύσει τα γυμναστήρια και τις σχολές χορού όλου του κόσμου.

DANCE AEROBIC
Για όσους επιθυμούν την πιο χορευτική έκδοση του Aerobic με step ή χωρίς, μεγάλη ένταση και κλασσικό στυλ. Dance – Dance – Dance!

POWER BAR
Το όνομα τα λέει όλα. Δύναμη, POWER, ενέργεια, στάση, επιτυχία, πάθος, πρόκληση, δύναμη! Το POWER BAR είναι η εξέλιξη των προγραμμάτων Barbell… είναι η επόμενη γενιά!

BODY CONDITIONING
Ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης για όλο το σώμα χρησιμοποιώντας το ίδιο σας το σώμα αλλά και επιπλέον φορητά όργανα (λάστιχα- βαράκια – mini balls)

PERFECTS ABS AND LEGS
Το πρόγραμμα για την αποκλειστική ενδυνάμωση και των κοιλιακών και των ποδιών. Για όσους και όσες… θέλουν λεπτή μέση και καλλίγραμμα πόδια.

INTERVAL
Η ώρα της διαλειμματικής προπόνησης. Αερόβια άσκηση εναλλάσσεται με ασκήσεις ενδυνάμωσης. Δυναμικό και αερόβιο μαζί. Ένα μάθημα διαφορετικό, άλλα και ταυτόχρονα απλό. Συστήνεται σε όσους αναζητούν περισσότερη ένταση στα δυναμικά προγράμματα.

TABATA
Η Ιαπωνική μέθοδος γυμναστικής που μειώνει το λίπος. Εκρηκτική διαλειμματική άσκηση η οποία ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σας και ενισχύει την αντοχή σας.

YOGA
Η νέα τάση που όμως έχει τις ρίζες της στο παρελθόν και στη φιλοσοφία της Ανατολής. Εναλλακτικό πρόγραμμα, εναλλακτική άσκηση σε ένα διαφορετικό τελείως μάθημα.

PILATES MAT
Η φημισμένη και πολυσυζητημένη μέθοδος άσκησης για όλους με έμφαση στην περιοχή της λεκάνης. Δοκιμάστε να ενδυναμώσετε το σώμα σας με διαφορετικό τρόπο.

Services

Στην alterlife δεν σας δείχνουμε απλά πως να εκτελείτε τις ασκήσεις… Ακούμε, νιώθουμε, καταλαβαίνουμε με μοναδικό στόχο να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, να σας δώσουμε όραμα, να σας γεμίσουμε με πάθος και ενέργεια για αυτό που στην alterlife είναι η μεγάλη μας αγάπη…. Έτσι σχεδιάσαμε τα δικά μας πρωτοποριακά πρωτόκολλά προπονήσεων… Μπορούμε να σας αλλάξουμε την ζωή!!!

 

Love your Body

Total Make Over

Empower Yourself

Turn me On

Trust the Trainer

Need for Change

Mind the Food

Explore Your Body

ΔΕΣ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

 

Ready For Fitness

 

Ξεκίνα σήμερα με μια ΔΩΡΕΑΝ εβδομάδα

 
Ξεκίνα τώραΠερισσότερα
 
  • Λ. Μεσογείων 483
  • 210 6000557
  • 07:00 – 24:00 Δευτέρα – Παρασκευή
  • 09:00 – 22:00 Σάββατο
  • 10:00 – 19:00 Κυριακή
  • Club Manager: Δημήτρης Καράντζαλος
Πρόγραμμα ομαδικών